EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Imprima acest articol Imprima acest articol       Recomanda acest articol Recomanda acest articol      


 

INVESTIM IN OAMENI !

 

CLARIFICARI PRIVIND SELECTIA GRUPURILOR TINTA SI REPARTITIA CURSANTILOR PE SERII

 

In urma selectiei grupurilor tinta pentru implementarea proiectelor ,,Deschidem piata muncii pentru pesonalul din sistemul public de aparare” si „O noua sansa pe piata muncii pentru pesonalul din sistemul public de aparare”, Centrul academic international pentru securitate si justitie impreuna cu Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au identificat peste 200 de aplicanti eligibili.

 

Avand in vedere dimensiunea proiectata a grupurilor tinta (cate 80 de persoane de proiect), dinamica inscrierilor, capacitatea de scolarizare a fundatiei si calendarul de implementare al proiectelor s-a procedat la o repartitie aleatoare a solicitantilor eligibili pe seriile de scolarizare.

 

Rezultatatele selectiei si repartitia pe serii au fost aduse la cunostinta solicitantilor prin intermediul recrutorilor si prin mesageria electronica.

 

In acest moment singura serie cu componenta nominala imuabila este Seria-1, care incepe marti, 5 aprilie 2011 la orele 16.00.

 

In functie de dinamica procesului aplicari-renuntari, componenta finala a seriilor 2 si 3 se va stabili in saptamana premergatoare inceperii fiecarei serii.

 

Va multumim ca ati ales sa participatii la proiectele noastre .Bucureşti, Sectorul 1, B-dul Poligrafiei nr. 3A, Et. 1, Cam. 4

www.caisj.ro, contact@caisj.ro,

tel. 021-311 68 50, fax 021-311 68 53