EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
           

FORUM

Fundatia CAISJ pune la dispozitia absolventilor cursului de specializare in ocupatia Manager de securitate, cod COR 121306, un forum dedicat menit sa incurajeze si faciliteze comunicarea si colaborarea acestora, atat pentru rezolvarea sarcinilor didactice – pe perioada cursurilor, cat si pentru schimbul de bune practici privind evolutia in cariera – dupa absolvirea cursului.

Fundatia CAISJ intentioneaza sa organizeze anual, in fiecare toamna (luna septembrie sau octombrie) o intalnire informala a absolventilor, intr-o locatie prietenoasa care sa faciliteze dialogul si schimbul de experienta si opinii.

Pentru a organizarea acestor intalniri va propunem o dezbatere pe forum asupra datei si locatiei de desfasurare a evenimentelor.

Am fi deosebit de incantati daca, prin intermediul acestui forum, ne-ati comunica si noutati din activitatea dumneavoastra precum si despre modul in care absolvirea acestui curs v-a ajutat in cariera si activitatea profesionala.

Totodata, prin intermediu forumului dedicat absolventiolor, aveti ocazia sa discutati intre voi si sa faceti schimb de pareri si oportunitati profesionale.

Fundatia isi propune sa dinamizeze astfel si activitatea Asociatiei managerilor de securitate.

Va reamintim ca puteti accesa forumul folosind aceleasi date de autentificare pe care le aveti pentru conturile personale de inscriere la cursuri.

Asteptam cu bucurie vesti, opinii si propuneri de la cursantii nostri si de la cei 195 de absolventi ai cursului de specializare in ocupatia Manager de securitate.

F O R U M