EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
           


ANUNT PROSPECTARE A PIETEI – ACHIZITIE PLATFORMA DE RECRUTARE ON-LINE SI SOFT TRIMITERE NEWSLETTERE

Centrul Academic International pentru Securitate si Justitie organizeaza o achizitie pentru aplicarea procedurii de prospectare a pietei – studiu al pietei in vederea atribuirii contractului de achizitie  a unei platforme de recrutare on-line si a unui soft de trimitere newslettere. Criteriul aplicat pentru stabilirea ofertei castigatoare este „Cea mai avantajoasa ofertă din punctde vedere economic”.


Centrul Academic International pentru Securitate si Justitie este beneficiarul a doua contracte de finantare nerambursabila prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, conform contractului POSDRU/106/5.1/ G/ 75426 pentru implementarea proiectului cu titlul ,,O noua sansa pe piata muncii pentru pesonalul din sistemul public de aparare” si a contractului POSDRU/106/ 5.1/ G/ 75561 pentru implementarea proiectului cu titlul ,,Deschidem piata muncii pentru personalul din sistemul public de aparare”.

Toate informatiile si documentele privind atribuirea contractului se pot obtine in urma solicitarii adresate direct achizitorului pe email, telefon sau fax.

Va rugam sa contactati Centrul Academic International pentru Securitate si Justitie la numarul de telefon 0728 556 435, fax 021-311 68 53

Persoana de contact Crihană Iulian Doru,

E-mail: caisj.ro@gmail.com

Cei interesati pot transmite ofertele de pret la adresa achizitorului din Bulevardul Poligrafiei nr. 3A, etajul 1, camera 4, sector 1, Bucuresti.

Data si ora limita pentru depunerea ofertelor: 19 septembrie a.c., ora 12:00

Data, ora si locul deschiderii ofertelor: 19 septembrie a.c., ora 17:00, la adresa Centrul Academic International pentru Securitate si Justitie, din Bulevardul Poligrafiei nr. 3A, etajul 1, camera 4, sector 1, Bucuresti.

Puteti descarca documentatia, in format pdf, aici…


Bucureşti, Sectorul 1, B-dul Poligrafiei nr. 3A, Et. 1, Cam. 4
www.caisj.ro, contact@caisj.ro,

tel. 021-311 68 50, fax 021-311 68 53