EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
Imprima acest articol Imprima acest articol       Recomanda acest articol Recomanda acest articol      

TERMENI SI CONDITII

I. UTILIZAREA http://www.caisj.ro
www.caisj.ro este proprietatea CAISJ. Pentru accesul la site si utilizarea acestuia trebuie respectate termenii si conditiile urmatoare. Accesul la informatiile/serviciile oferite de CAISJ presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg…

1. ACCES
Este permisa utilizarea acestui site pentru obtinerea de informatii despre activitatea si proiectele CAISJ şi pentru înscrierea online in proiectele/programele publice derulate de CAISJ. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin acesta, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, platind orice taxa asociata cu acest acces.

In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.
CAISJ nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea liniei dvs. de comunicare cu acest site.
Prin termenul utilizator al site-lui se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

CAISJ ofera acces liber la site-ul www.caisj.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de CAISJ sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, obtinuta prin acord scris de la CAISJ sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea CAISJ sau a partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi (link-uri) cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care nu exista acest acord explicit, CAISJ nu isi asumă responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de CAISJ si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricărei actiuni de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

CAISJ sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi catre alte pagini sau resurse World Wide Web. CAISJ nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. CAISJ nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de CAISJ prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

CAISJ isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare, a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita CAISJ sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, fara acordul CAISJ;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua CAISJ sau a retelei CAISJ sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua CAISJ care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua CAISJ prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin flooding sau DOS;
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (spamming) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. CAISJ va solicita investigarea faptelor care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

CAISJ isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.
CAISJ nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
CAISJ poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in site/forum si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. CAISJ se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
CAISJ nu ofera nici o garantie ca:
– informatiile vor raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra;
– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele;
– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.
Informatiile orale sau scrise, obtinute de la site-ul CAISJ sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulat expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

CAISJ nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca CAISJ a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul CAISJ;
– accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de CAISJ, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa contact@caisj.ro.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. CAISJ isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. CAISJ nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului CAISJ pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a CAISJ si sa primeasca mesaje cu privire la proiectele/programele desfasurate sau viitoare ale CAISJ si/sau ale partenerilor sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.caisj.ro, conditionate de logare.
Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, CAISJ nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.
La solicitarea explicita a utilizatorului, adresata la contact@caisj.ro, CAISJ se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

CAISJ se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.
CAISJ nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

CAISJ nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile CAISJ.

Politica site-ului www.caisj.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, CAISJ isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea CAISJ, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre CAISJ, fara obligatia de a acorda compensatii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi in pericol. La inregistrare, utilizatorii vor primi un nume de utilizator (user name) si o parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.caisj.ro poate folosi cookies pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.caisj.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul CAISJ si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

CAISJ isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

II. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE LA FORUMUL  http://www.caisj.ro/forum-caisj/

Utilizarea site-ului www.caisj.ro/forum-caisj, accesul si logarea la forum, precum si activitatea de postare din cadrul acestuia presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a termenilor si conditiilor urmatoare, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

 • Acest Forum este un spatiu virtual de discutii destinat celor inscrisi si neretrasi in/din Proiectele/Programele desfasurate sau viitoare ale CAISJ si/sau partenerilor sai.
 • Menirea Forumului este de a facilita si sprijini comunicarea, cunoasterea, initiativele constructive si asociative ale acestora, de a acoperi eventualele goluri de informatii din canalele oficiale, de a oferi CAISJ un feedback al relatiilor beneficiarilor si/sau partenerilor cu CAISJ si/sau partenerii si asociatii acestuia, in scopul introducerii corectiilor necesare pentru desfasurarea cu succes a proiectelor/programelor fundatiei si/sau ale asociatilor/partenerilor sai.
 • In acest forum se pot inscrie si pot posta doar persoane cu varsta peste 18 ani, membrie, angajati sau asociati ai CAISJ, persoane inscrise si neretrase din proiectele/programle desfasurate sau viitoare ale CAISJ, partenerilor/asociatilor acestuia, precum si reprezentanti ai institutiilor angajate in aceste proiecte/programe/activitati.
 • Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura, resentimente sau rea intentie fata de un alt membru al Forumului sau participant la proiecte/programe/activitati, a materialelor care contin amenintari, invective, neadevaruri sau acuze nefondate, care violeaza intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.
 • Este interzisa postarea materialelor/mesajelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului/destinatarului pentru a utiliza materialul/mesajul.
 • Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip. Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si orice link-uri catre site-uri cu caracter pornografic.
 • Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, www.caisj.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 • www.caisj.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale CAISJ.
 • www.caisj.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar, va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Stergerea sau modficarea mesajelor nu vor fi motivate si nu se vor realiza instantaneu.
 • Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului.
 • Nu va fi implicata in nici un fel raspunderea acestui forum sau a oricarui site web cu legatura la acest forum.
 • Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum.
 • Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forumul CAISJ (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari a acestei intelegeri.
 • Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forumul CAISJ oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, care dezinformeaza, mint sau actioneaza prin mesajele lor impotriva intereselor CAISJ si pun in pericol succesul proiectelor/programelor acestuia.
 • Moderatorii si administratorii Forumului nu sunt obligati sa raspunda mesajelor ce le sunt adresate si nici sa dea explicatii pentru mesajele postate sau actiunile administrative intreprinse pentru respectarea menirii si rolului declarate ale acestui Forum.
 • CAISJ isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in paginile www.caisj.ro si va intra efectiv in vigoare din momentul publicarii ei.
 • Daca v-ati inscris online la cursuri sau ati devenit parteneri ai fundatiei ati devenit automat membru al Forumului si puteti sa folositi adresa de e-mail cu care sunteti luat in evidenta.